slaget om innerstanblev ingen vinst idag i slaget on innerstan men vi vann i alla fall matchen mot Hvitfeltska villket är grymt :D vi tågade från skolan till lisbergshallen och jag skrek så mycket under de hela att jag nästan inte har någon röst kvar. Men det var de värt asså. våran maskot tigern måla morrhår på alla och jag vet det ser lite fjortis ut, men man får offra sig lite ibland tycker jag.


Grattis :D

GRATTIS MARIA!<3<3 17 år idag ;) stora tjejen hahah ;). Fick den äran att träffa henne idag efter skolan, vi gick runt lite istan medan vi vänta på den "heliga kebaben" HAHAHAH de var grymt kul när alla sprang fram och knäböjde runt honom som köpt kebaben.

Och på lördag ska Maria få sin överaskning och spännigen är olidlig hihi.

Förutom då att de är Maria födelsedag så hade jag redovisning idag på naturen och svenskan och jag var verkligen grymt nervös med tror de gick bra ändå. Svenskan gick i alla fall mkt bättre för där fick jag prata om de jag tycker bäst om FOTBOLL. Och bara så de är klart för alla jag gillar inte IFK bara för de har unga spelare och råkar se bra ut. Jag gillar dem för de spelar bra fotboll. jag menar 5-1 mor Elfsborg är ju hur grymt som helst.


5-1!!

5-1 till IFK idag när dom mötte Elfsborg på hemma plan.13000 Änglar var där och stötta dom. Det var en härlig vinns för Elfsborg kom hit med inställningen att vi ska krossa IFK men vilka vad de som blev krossade egentligen? tyvär kunde jag inte vara på matchen men jag fick information av både min bror som var där och hans tjej som satt hemma och kolla på matchen. Robin kom in i andra halv lek och gjorde sitt första mål för säsongen gött för honom han har ju precis kommit tillbaka efter en korsbandskada. Är så jäkla gött att vi vann just över Elfsborg för vi har ju nästan alltid haft problem när vi mött Elfsborg.

"ÅHH VI ÄR BLÅVITT BLÅ O VITA FRÅN GÖTEBORG"Hjalmar jonsson gjorde mål på frispark vad jag hörde av tobbe "inte ens messi kunde gjort den bättre"

chill dag ;)

Skulle ha ett tal på svenskan idag om en fotbolls match men klart när man är taggad för något, så kommer man till skolan och de är inställt! Så typiskt jag ville verkligen hålla de talet idag. Så jag,Canan, Johanna,Issa,Elin och Anna åkte in till stan en stund och gick runt där lite men efter några sms med Maria bestämde jag mig för att åka och hälsa på henne på hennes skola Hulebäck:D

Fick vara med i en film som Maria,Elin och Stephenie höll på att göra det var ganska kul men jag tycker inte de är jättekul att bli filmad så. Och de är verkligen mycket "HEEEY" på Hulebäck ;)

good day;)

Life is good sometimes, de allt jag har att säga :D<3

Vanillabear & Chocolatebear

Nu börjar de likna något! äntligen går de mot sommar. Det var en hur chill dag idag asså bästa på länge. Var med Maria och vi åt på jensen och de var fab! innan de invigde vi opera platsen. Det är min och Marias plats i sommar.OCh eftersom de var så gött väder åkte vi till partille och köpte glass NOM NOM NOM NOM.
Vi hälsa på min mamma och gjorde det bästa entrén någonsin.

Efter vi åt upp våra glassar skulle vi hem till mig och eftersom de var så gött väder så bestämde vi oss för att gå. Sen fick jag träffat hennes klass kamrat elin och hennes pojkvän Olle dom var chill hehe. Imorgon kommer maria hit hon ska sova över och då ska vi äntligen ställa mamma mot vägen och få henne att fatta att jag vill gå på hulebäck.


Önska mig lycka till<3


Vanillabear & Chocolatebear<3<3<3

RSS 2.0