Back to school

Första riktiga skoldagen idag då, man var ju i skolan i går och tenta av matte men de räknas inte som skoldag^^.
Först hade vi upprop i aulan och så snackade lärarna en stund men de kändes som en evighet. Efter de gick vi till ett klassrum och vi fick reda på att vi inte kommer ha Helena mer som engelska lärare och klassföreståndare! YAY!!! så jäkla gött att äntligen bli av med henne. Vi fick en ny som heter Anna och hon verkar ju vara normal fast de är nästan alla jämnfört med Helena. Fått fem nya i klassen med fyra killar och en tjej. de kommer nästan bara killar till våran klass ju:O inte för att jag klagar eller något...

Shopping

Shopping dag med Johanna, Matilda och Therese. var ute efter ett par jeans som inte var så dyra men alla jeans på HM kostar typ 400kr och för mig är de ganska mycket pengar. Men tack vara Matilda så fick jag ett par jättesnygga jeans för bara 200kr. Sen hitta jag tre par trosor och två av dom kosta bara 10kr, sådana priser gillar Julia hehe.Jag hittade också en snygg tröja på vero moda som jag funderar på att köpa när jag har fått lön. Den var blå och lite genomskinlig jättesöt.


Allt är köpt på HM^^
byxor 199:-
stringtrosorna 9,95 st
hipstertrosorna 69:-

Crazy

Var man på Hoffmaestro idag med Maria och de var verkligen inte så som jag hade tänkt mig att de skulle vara. De var CRAZY, dom var bra de är ingen tvekan om saken men asså publiken var helt vild och med all rätt för de kunde verkligen få i gång en publik. Men sen hade man ju lite otur att man hamnar fram för två tjejer som var dom mest irriterande tjejerna jag mött. en av kunde aldrig hålla keften hon skulle kommentera precis allt! och då menar jag verkligen allt. Sen hade man några skåningar brevid sig som var helt vilda. Jag fick en armhåla i ansiktet typ... mysigt värre. Men förutom detta var de en grym kväll. Bästa låten de spela var ju lätt young dad.

Nostalgi


Sommaren 2010

Sommaren 2010 blev den som jag hade trott?

Nja jag kan ju inte säga att sommaren har varit tråkig för de har den verkligen inte varit.Den har bjudit på lite överaskningar speciellt nu mot slutet.

Mitt sommar jobb var väldigt roligt och jag träffa ganska många intressanta människor. Men jag och maria hade skrivit upp en del saker som vi skulle göra denna sommaren och långt av allt blev ju gjort. Fast några av sakerna hann vi med att göra i alla fall. Sommaren 09 var nog ändå lite roligare.

Men denna sommaren har man jobbar, varit i stockholm, hängt med kompisar. Ja de har varit ett ganska typiskt sommarlov. Fast och andra sidan så är sommaren inte helt slut så hoppet är inte ute än. Man ska på Hoffmaestro den 20 aug och jag bara känner på mig att den kvällen kommer bli en kväll att minnas. Sen efter de så är de ju NRJ in the PARK och de är ju alltid roligt. De sista dagarna på denna veckan ska man försöka göra till de bästa för på måndag börjar maria skolan igen. tycke synd om henne för hon fick bara tre veckors sommarlov för allt jobb som hon haft. Så nu får vi försöka gå ut med ett BANG! Sen efter de vet jag inte vad som komma skall få väl se "only time will tell".

Sommar 2011 då jävlar!! de ska bli en sommar att minnas!


Hesa röster och mutade domare

Hesa röster och mutade domare, ja de är ungefär så man kan beskriva dageens IFK match mot Az alkmar. Den domaren ett bra tag där funderade man på att hoppa in på plan och ge domaren en rak höger. Aldrig varit med om något liknande. Och alkmars målvakt den idoiten asså maskade som fan hela tiden och efter 70 min...70 minuter!! får han gult man ba redan!?. Vi lyckades a alla fall göra ett mål och vinna matchen men de räkte tyvär inte till. Men livet går vidare och på söndag möter dom häcken då får man hoppas att de blir vinnst.

De var kul att få se Pontus spela igen men nu så hade vi ju inte hans filmningar med oss utan mot oss och dom är ju så solklara så man undrar ju varför inte domareb ser de...? just de HAN VAR JU MUTAD!

Imorgon gäller de

Imorgon spelar IFK mot AZ alkmar och de måste vinna denna matchen för att gå vidare! Så jag ska så klart vara där och heja fram dom till seger. Så alla nu IFK får heja på den från läktaren eller hemmifrån. Tyvär så kommer jag inte kunna stå klcken för jag ska dit med min bror som säger sig vara för gammal för de, hur man nu kan bli för gammal för de. Så får man se Pontus spela igen dock i AZ alkmar men ändå.

Inget bra slut på dagen

Denna dagen har ju verkligen inte varit den bästa.Först på morgonen var jag tvungen att tvätta kuuul(Y) efter de har jag bara segat runt i lägenheten och chattat med lite folk och pluggat matte som faktiskt gick bra för en gångs skull. Inte kunde man tro att index skulle vara så lätt.

Men sen lite senare så smsar Sara a.k.a "lillasyster" och frågar om jag vill sova hos henne, jag tänker varför inte jag har ju ändå ingen planerat så. Men så under denna veckan så har jag haft lite problem med min mage och det är ju så typiskt att när jag kommer hem till henne så blir jag sämre och måste åka hem igen. PALLA!!
Så nu får man bara dricka äcklig blåbärssoppa och ta de lugnt. Ska nog snart krypa ner i sängen och sätte på någon film pear harbor kanske?

Newyorker

Efter mycket om och men så blev de att jag köpte lite grejer idag när jag var i stan/frölunda men Sara. Sara vissa men en butik som jag aldrig sätt förut newyorker heter den. De hade sjukt mycket snygga saker och de var billigit väldigt billigt, så den rekomenderar jag verkligen.

Detta hittade jag idaggråa string från Newyorker 35:-
Vita string från HM 49.50
Kalender från bokia 129:-
hörlurar från chlas ohlson 59:-
Deo från HM 29.50

Awesome!
RSS 2.0