Kamera

nu är de bestämt! jag ska äntligen köpa en kamera när jag fått mina pengar. Var min vän maria som tipsa mig om den, den kostar ju bara 888kr de skriker ju nästan "köp mig".
Så nu ska maria läre mig att ta kort :DGöteborg vs stockholm

Kom hem igår från min stockholms resa, och när man är där uppe kan man inte göra annant än att jämföra göteborg och stockholm. Göteborgare som jag är försöker man ju alltid hitta något som göteborg har som är mycket bättre. Som t.ex. liseberg det är 100 gånger mycket bättre än vad görnalund är. blev lite besviken när jag var på grönan, det var ju extremt litet. visste att de skulle vara mindre men inte så mycket. De ända som grönalund hade som var bättre var frit fall/tilt. Har nog aldrig varit så rädd som jag var innan jag åkte den. Man tycker att höjd skräcken är hög (60m) men de ingeting efter man åkte frit fall som är 80 m hög.
Jag är sån med att när jag ska åka något sånt så måste jag vara tyst för jag vågar helt enkelt inte prata. Detta visste inte sophie som jag åkte med så hon fortsätter att snacka med mig även fast jag inte svarar hehe.Man ser ju lite rädd ut ja...Sophie och jag i en aktraktion som hette bäckfisken.


Något som både jag och mamma älskar är glass. Och i stockholm åt jag seriöst den godaste glassen ever! NOM NOM NOM så sjukt god, första dagen åt jag vaniljglass och sista dagen gick vi tillbaka till samma ställe och du köpte jag en glass med daim, mint och päron smak lite konstig blandning de tyckte jag först med, men jag ändra mig snabbt sjuktgod.MM NOM NOM NOM!


Sen gjorde jag och mamma de vanliga turist sakerna var ute på drottningholm, kolla på slottet inne istan. Och jag hade tjatat på mamma att jag ville gå till stureplan och kolla där. Och när vi väl kom ditt snacka om att jag blev besviken när man kom ditt. De var ju seriöst inget där helt tråkigt.
Men förutom de så var de ändå en lyckad resa till stockholm.


Men borta bra hemma bäst!Stockholm dag 3

Sitter i hotellobbyn och har precis ätit frukost. Jag och mamma ska sedan till skansen och kolla runt lite. Efter de ska vi nog till sergelstorg och kolla i affärer. Hittade en jättesnygg kjol på bikbok som jag funderar på att köpa olivgrön är den skitsnygg.

Det är så roligt när man går runt i stan och hör alla snacka asså förlåt med stockholmska är i bland den jobbigaste dialekten inte på alla som snackar men på ganska många. Så börjar typ skratta så fort jag går førbi en som snackar. Mamma bara skakar på hövvet. Men hoppas att allt är bra hemma nu in götet, jag kommer med på måndag.


StockholmHejdå götet nu drar jag till stockholm i 4 dagar. Kommer sakna denna goa stad med sin härlig dialekt och sköna mäniskor. Men ska inte döma stockholm för hårt, de är faktiskt en härlig stad ändå med skansen och gröna lund. Men de finns ingen stad som kan slå göteborg I(L)GBG

Kommer vara en riktig turist där kolla på allt som man "ska" kolla på slottet, drottningholm m.m. Kommer också att träffa Sohpie som jag inte träffat på ett år, träffade henne för första gången förra sommaren när jag var nere i Taizé så de kommer bli kul. Och bara för att vissa att man är en stolt göteborgare ska jag ha min I(L)GBG tröja när jag kommer upp och min IFK väska hihi.

VM
Var hemma hos Matilda och kolla på matchen med henne då,therese och frida. Var väldigt förväntansfull. Man förstår ju att de skulle spela tufft men så här var ju ba löjligt. Domaren ger ut 14 gula kort och ett rött. Men tycker domaren skulle ge rött kort när en spelare från holland(kom inte ihåg vem) sparka Alonso rakt i bröstet. De var ett rött kort så de skriker om de!

Alla vi var så stressade av matchen Matilda och Frida fick gå ut och röka ganska många gånger för att lugna ner sig. Men när målet kom var de ingen av oss som kunde vara tyst alla skriker ut av glädje. Jag ska vara ärlig, man börja faktiskt nästan gråta när man såg hur lyckliga alla spanjorer var. Deras första VM-guld och alla!
Bra jobbat ni förkänna de verkligen!


RSS 2.0