Äntligen

Idag kom äntligen dagen, dagen då Julia blev sig själv igen (Y) haha nä man nu fick jag äntligen permanentat mitt hår. De var så skönt för detta är jag på något sätt. gjorde ondare än vanligt med de var de så värt... som mansäger "vill man vara fin får man lida pin"


Minnen

Fick en massa bilder av Maria idag en del gamla och en del ganska nya. Bilder fick mig och tänka på allt roligt som jag och Maria har varit med om, och tro mig de är en hel del. Som denna bilden som är tagen i angered en sommar, Jag är så dålig på datum så vet inte när de var men skulle ni fråga Maria är jag säker på att hon skulle kunna svara på de. Denna dagen hitta vi en kundvagn som vi börja köra men. Jag sätter mig i den även fast jag är lite rädd att den ska välta, så jag säger till henne att hon inte får släppa vagnen för då kommer den välta. Och vad tror ni inte hon gör efter typ 5 min... joo hon släpper vagnen. Jag blev jävligt rädd. Fast de roliga med de var att vi fick med allt på film :D filmen låg uppe ett tag på youtube fast hon har tagit bort den.En annan bild som jag fick är denna.
våran sommar förra året spendera vi väldigt mycket utan för operan fråga mig inte varför vi bara hamnade där en dag. Sen des har det blivit ett ställe för oss att "hänga" på. Många minnen där ifårn "Han är vid domkyrkan... pling pling. Jag är vid domkyrkan... OMG OMG. HAHA förstår om ni andra inte fattar något av detta med de var väldigt kul när man var där.
GB-gubbens bröllop& Erik Grönwall

Jag var nog den ända som inte visste att GB gubben skulle gifta sig, men idag gifte han sig. Jag och olivia var och kolla på de medans vi väntade på att frida skulle komma. För efter skulle vi kolla på Erik Grönwall. asså GB-gubben och hans fru var ju seriöst läskiga :OUlrik Munther uppträde HIHI han är ju hur söt som helst. Han vad tydligen lilla melodifestivalen sa Olivia visste inte innan vem han var men man kan säga att han är den svenska Justin Bieber.Åt på BK sedan och de var NOM NOM NOM  :D.medans vi väntade på Erik så fick man glass pigelin mmm gott...måste säga att han e väldigt söt (A)

Fight for this loveGrym låt! :D

Kulturdagar

Har kulturdagar denna veckan i skolan och idag var jag och några andra och kolla på ungkarlsaktion var ju några killar man var intresserad att bjuda på men jag är en fattig flicka så de blev inget med de. Men Frida fick sig en kille för hela 351 kr. Blev kanske lite smått avis på henne killen var ju skitsnygg. Innan var jag Therese och Matilda inne i ett rum som de kalla "ASOL" var kärlekstema där inne och de vissa Eva&Adam HAAHHA dom e så söta, de var så kul och höra deras konversationen om vad som är ett långt färhållande enligt Annika är de två veckor " En vecka är ju inte alls länge, men du och adam har ju varit ihop i två veckor" HAHAHA höll på att dö av garv när hon sa de.

Imorgon i skolan så kommer de vara speeddating i skolan och de ska man ju lätt gå på hehe vem vet man kanske träffar någon ;P.

OTH FTW


Vad gör man en dag som den här när man bara är hemma och inte gör någonting? Jag sätter mig vid Tvn och kolla på OTH (one tree hill) om ni inte redan visste de. Har precis kollat klart på 5:e säsongen för typ 20:e gången (A) men man tröttnar verkligen aldrig att kolla på de. Och jag vet ju vid de här laget allt som kommer hände men på något sätt är de lika spännande varje gång. Så har man ju så klart smsat en hel del med Maria och hon vissa mig en ny låt Hurricane med rebound riktigt grym låt måste jag säga :D.

Imorgon ska jag åka in till stan och köpa min och Marias biljett till IFK-AIK den 6 maj. Jag hoppas verkligen nu att de går bra för IFK de behöver verkligen denna vinnst!

RSS 2.0