It may be winter outside but in my heart its spring<3


I väntan på Matilda

Sitter och väntar på att Matilda ska bli klar med sitt naturprov,sen efter ska jag in till stan och handla lite julklappar.Vet inte om Matilda ska med. Jag har hittat en jättebra present till min mamma,tror hon kommer bli jättenöjd:D

Mer jul ge mig!Jag kan ju inte säga att jag inte gillar julen,men har ju inte förut varit sån ba " JAA OMG BA 12 DAGAR KVAR TILL" utan de har inte varit sån stor grej för mig. Klart när man var liten att man var helt tokig i julen, man kunde inte sova dagen innan och man var alltid under granen och skulle kolla vilka klappar som var till en. HAHA tider de!
Men i år kan knappt vänta tills de är jul,just nu älskar jag allt som har men julen att göra specielt snön. Och jag brukade HATA snön. Men nu tycker jag bara de är mysigt när de börjar snöa och man är inne med en kopp varm choklad(MMMM tror jag ska göra en kopp sen med grädde på toppen mums!).

Man får ju pengar imorgon så jag tror ska köpa lite julklappar imorgon efter skolan om man hinner och har orken att gå runt i stan och leta. Är ju skitsvårt att hitta någon bra julklapp och specielt till mina bröder, det är ju alltid svårt att köpa presenter till killar men till mina bröder är de extra svårt. De säger ju aldrig vad de vill ha. Aja får se vad jag hittar imorgon. Nu ska man fortsätta att plugga lite CIAO!<3

Håkan 4 Juni!!!

4 Juni kommer blir bäst! äntligen så har man bokat biljetter till Håkan. De kommer bli så jäkla kul då. man kunde ju inte se honom när han spela på scandinavium men men nu får man se honom på trädgrådsföreningen iaf :D
Kommer gå men Maria, Matilda, Therese och Oscar kan ju inte bli bättre asså!

ÅHHHH Jag är sjukttaggad blir en väldig bra start på sommaren 2011.

Brought down the house

brought down the house gjorde Sara och Jerusalem idag fyfan vad gryma dom var, har knappt någon röst kvar nu har skrikit så mkt. När man såg dom dansa idag så ångra man verkligen sig att man inte själv vad med i dans tävlingen. Man blev så sjukt taggad av att se dem dansa,och inte bara dom två utan alla som var med.
Nästa gång ska man fan vad vara med de är bara ett måste. Sån good feeling hela tiden,var verkligen hur grymt som helst.
De ända som var mindre bra var att när vi skulle gå märker jag att de är någon som har tagit mina skor!! fan blir så irriterad för man märker fan när man inte tar sina skor. så nu har jag ett par uggs som är i storlek för små!! åh fan så jävla typiskt. Mina var verkligen perfekta!

VILL HA DOM TILLBAKA!!

One more nightOm 3dagar är de 1 år sen jag vara nere i Gambia, de sjukt hur fort tiden går. Och när jag får höra att Sara ska åka till Gambia och några andra länder i Afrika snacka om att jag blir avunsjuk! Just nu längtar jag otroligt mycket ner till Gambia. till min släkt och den härliga värmen som verkligen inte finns här. Blir nog att vi åker nästa år men jag vill åka dit nu!!! Och de blir inte heller bättre att jag hittar den låten som jag fick höra där nere. Många minnen kommer upp igen när jag hör den. Sitter faktiskt och lyssnar på den just nu konstigt nog hehe.

Paranormal activity 2

Hemma från en bio kväll men maria,vi kolla på Paranormal 2.Sjuktläskig!!! fyfan vad rädd jag var,var många gånger jag tänkte hoppa upp i Marias knä...men jag hejdade mig^^
vet inte hur många gånger som jag tänkte"fan gör jag här!?" satt hel spännd hela filmen. Och jag kan ju ba glömma att jag kommer kunna sova i kväll, det får bli OTH hela kvällen :O. Men även fast jag var så rädd så rekomenderar jag den verkligen! var ju som sagt sjuktbra! det ända som jag blev besviken på var slutet.

Hajmat huhaha!


(hitta tyvär inget bättre klipp)

Ursäkta min franska


Dimmiga dagar

Då var höstlovet över och imorgon börjar allt igen.Höst lovet har varit helt okej men jag skulle inte säga något om man fick en vecka till. Pallar verkligen inte skolan just nu, vill bara krypa ner i min säng och stanna där. Allt känns bara så grått och tråkigt nu. Räknar bara ner tills jullovet.

Ska kolla på EMAs ikväll och se om de är något att ha, men nu ska jag läsa "syskon kärlek" som btw är en grym bok rekomenderar verkligen!RSS 2.0