God Jul!

Efter massa god mat och öppnade julklappr är jag helt slut. Det har varit en väldigt mysig dag och i år var det bara jag, mamma och jesper hemma, Tobias och Annika var hemma hos hennes föräldrar i år. Var lite konstigt att inte ha Tobbe hemma och han var saknad av oss alla även annika.
Nu ska jag bara vila lite sedan blir det tomtegröt och svensson svensson bästa slutet på julen om man frågar mig.
Min mysiga onepice jag fick av jesper.
Väldigt glad av alla julklappar jag fick, tackar så mycket! :D <3

Dan före dopparedan

Dagen före julafton och jag jobbade frpn 13:00 till 20:15 -.- okej nä ska inte klaga tycker det bara var gött att få lite extra pengar nu. Men när jag kom hem var jag verkligen helt slut, ska bara skriva detta inlägg sen är det march i säng. Jag ska upp halv 8 imorgon för att åka och ta hand om min brors katt Dunder som är ensam hemma för min bror och han tjej är i västerås. Stackars lilla dunder som är hemma alldeles själv :(
Men jag får önska er alla en God Jul och hoppas eran jul blir väldigt trevlig!

Två dagar kvar till jul

Nu är det snart jul och jag väntar fortfarande på snön men jag borde inse snart att det kommer inte bli någon vit jul. Den kommer väl till januari och ligger kvar fram till mars -.-
Men idag ska jag göra det sista in för jul, jag och mamma ska hem till mormor och morfar och lämna julklappar och få mormors goda sill som hon gör, den är verkligen super god. Sen handla det sista innan och jul ikväll kommer älsklingen hit ner för jag glömde min mobil hemma hos honom.
God jul till er alla! <3

Mange bjuder!

Jävligt jobbig röst men man kan bara inte hata dom!

plugg plugg plugg

Är det möjligt att få träningverk i ögonen? Jag tror i alla fall jag kommer få det efter så mycket som jag läst idag. Det är bort mot 100 sidor jag läst. Först ska jag imorgon ha religionsprov sen matte prov och en läxa i historien -.- jag är glad att det snart är jullov i alla fall så man får lite vila i alla fall.
På onsdag ska jag entligen få jobba igen och nu ska jag tydligen få en lite mer grundläggande utbildning vilket är väldigt bra så jag kommer in i jobbet lite mer.
Nu får jag väl återgå till mina studier...Eller facebok (A)

RSS 2.0