I'm gonna dance all night long

Ska snart i väg till twisted feet och dansa har inte dansat på en vecka nu så jag lägntar verkligen ^^ åker dit lite tidigare börjar egentligen dansa 19.30 men har inget att göra hemma och då kan jag ju lika gärna åka dit och va med folk där. Tror att Sara och Stina är där så de är ju gött. Nu får man dra sig bussen kommer om 10 min
Ha de gött så länge!<3

jobbsökandet fortsätter

Jobbsökandet tar aldrig slut nu har man sökt till tre nya ställen får hoppas att man får något. Jag sökte till ICA MAXI de som ligger ganska nära liseberg mot mölndal typ sen sökte med på gunneboslott som servitris och tillsist sökte jag att dela ut reklam i guldheden.
Var ju i lördags på arvetsförmedling en men de kunde inte hjälpa mig så mycket de gav en bara en massa bra råd. Så ni som har svårt att hitta sommarjobb gå till arbetsförmedling de kan hjälpa er även om ni inte fyllt 18.

Sista lovdagen

Sista dagen på lovet de är söndag vad gör man? absolut inget jag orkar verkligen inte göra något, sitter bara och kollar på tv och tänker för mig själv jag borde plugga. Men jag hittar verkligen inte orken till att göra de. Hur kul är de liksom att sitta och plugga spanska? Nä fyfan hatar de, väntar bara på att denna terminen ska ta slut så man slipper spanskan en gång för alla.


Ps: om de är något som ni tycker jag skriver lite om eller ni skulle vilja veta något mer om mig är de bara att skriva en kommentar puss!

Jobb sökande

Idag ska man in till arbetsförmedlingen och se om de kan hjälpa en att hitta ett sommarjobb och kanske till och med extrajobb. Och jag vet vad ni tänker nu "men du är ju bara 17" ja jag tänkte så med, men tydligen så kan jag få hjälp av dem även fast jag inte är 18. Mamma säger de iaf.

Lite senare idag så kommer Maria hit och vi ska ha en sleep over. Ska försöka få henne att kolla på några filmer, vet att hon verkligen inte gillar att kolla på film men ska försöka ända ^^ Men nu måste jag göra mig i ordning. Ha de gött alla!

Fika med Matilda

Idag ska man in till stan och Fika med den söta Matilda Pettersson, vet inte riktigt vart vi ska fika men jag chansar på att de blir fröken ohlsson eller condeco. Men innen jag åker in till stan måste jag dammsuga hela lägenheten -.- Sen måste jag plugga samhäll med kuuuul. Jag får nog sätta igång om jag ska hinna med allt. Puss!

Och hoppas ni har en härlig alla hjärtans dag! :D

Grymt!Grym kompis man har eller!? skriver att hon har en sak till mig, och så är de denna bild kunde aldrig gissat att de var något sånt. Hur snygg som helst ^^
Kolla in hennes blogg Maria.

We are all dreamgirls

Igår kväll var dreamgirls på fyran och ni som inte såg den missa verkligen en riktigt bra film, var jättelänge sen jag såg den och jag hade glömt hur bra den är. Musiken är jättebra och skådespelarna är gryma speciellt Jennifer Hudson som gör rollen som Effie otroligt bra.

Här på bilden sjunger hon "And I'm telling you I'm not going" De är den bästa scenen i filmen och lätt den bästa låten. När hon sjunger den sån är de svårt att hålla tårarna tillbaka de är så mäktigt när hon sjunger och man känner verkligen hennes smärta och frustration.


Se denna film ni kommer inte ångra er!

God morgon

God morgon människor då har man vaknat och detta är tidigt för att vara mig.Men sover man borta så kan man ju aldrig riktigt sova som vanligt. Ska snart äta frukost och snacka med mamma sen. Ska nog göra något med henne och Jesper idag. Kanske åka till IKEA.

När jag kollar ut genom fönstret blir jag verkligen deprimerad, för några dagarsen var de ju bar mark ute och man hade hopp att våren skulle komma tidigt men neeeej då det ser ju fan ut som Narnia ute. Blir de någon vår över huvudtaget?? man undrar ju verkligen.

Ny design

Som ni nog ser så har min blogg ändrat utseende blev väldigt nöjd med denna och jag har allt att tacka för Maria Koho! TACK MARIA!!<3 är hur nöjd som helst.

Idag så har man med då varit i skolan, hade historia prov och de gick ju fan inte bra :( Sen efter åkte jag då hem till Maria och hade myskväll vi designa min blogg och kolla på "the hot cick" HAHAHA så jävla rolig har ont i magen så mycket jag skratta. Men de kan också ha med så mycket chees balls och kladdkaka vi åt fyfan jag åt allt för mycket idag.


Tattoos

Något som jag har tänkt på väldigt mycket den sensate tiden är tatueringar. Jag vill verkligen ha en men jag är tvungen att vänta tills jag är 18 och nu fyller man ju "snart" 18(fyller i oktober) så jag har bestämt att jag ska tatuera mig på min 18årsdag.Fyller ju på en måndag så de kommer ju inte bli att man gör något speciellt då. Nu är ju frågan bara vad jag ska tatuera mig jag vet vart jag vill tatuera mig. Vill tatuera mig på axeln eller i nacken. Funderade först på att tatuera in en disney figur för jag älskar verkligen disney men jag är inte säker och nu har jag funderat på att tatuera in stjärnor från nacken och snett ner till vänstra axel. Heregud finns så mycket att jag vet verkligen inte.

Vad tycker ni?

Jag vill kunna se dig le en sista gång

De här är min nya knarklåt kan inte få nog av den,går på repeat för fullt nu. tycker verkligen ni ska lyssna på den.
Jag hade tänkt lägga upp videon men min data är cp som vanligt och de funkar inte så här har nu länken istället :)

http://www.youtube.com/watch?v=cbAjfG5EtjI


Grattis broshan!

Grattis till min bror som fyller 28 år idag! Men lite kul var de att han fyller år med jag får 200kr av mormor och morfar haha de är bra att vara minst i familjen ibland.
De jag köpte de var la inte de mest fantasifulla man kan ge,men jag visste verkligen inte vad jag skulle ge honom så jag köpte choklad till honom från lagerhaus. De kan ju inte bli fel för vem gillar inte choklad liksom?


Bilden är väldigt gammal mins 8år.

Nu ska man läsa dom sista sidorna som jag har i min engelska bok, läser "the short second life of bree tanner" mycket bra bok. Tycker ni ska läsa den om ni inte gjort de.


RSS 2.0