Vuvuzelorna
AHAHAHAHAHAH så rolig xD

Trött

Snart helg så jävla gött! Så här trött har jag nog aldrig varit jag orkar typ inte göra något. nu uppskattar jag helgen så mycket mer. Äntligen så kommer man kunna sova mer en 4 timmar. Jag skulle verkligen ljuga om jag säger att det har varit lätt denna första vecka, har ont i hela kroppen och blåmärke på benet har man med. hur ska detta sluta asså?

stand by meHjärta på denna låten (L)

Tredje gången gillt

Jaha, detta var perfekt! dom senaste två sommrarna har jag varit tvungen att köpa nu mobil för jag antigen tappar jag den eller så går den sönder. Och de la klart att nu när sommaren kommer så pajar min mobil igen och jag måste köpa en ny!
Elektronik hatar verkligen mig:O Aja de inte så mycket att göra åt, de sommarlov nu så ska bara se posetivt. Börjar jobba på måndag då det ska bli kul :) fått reda på att jag äntigen kommer få måla eller jobba ute på golfbanan.

Nu ska jag snart kolla på Usa-England hoppas verkligen England vinner!


Sommarlov

Avslutning imorgon (Y) hur skönt som helst.Även fast man kommer behöva göra matte på lovet så kommer de ändå vara hur gött som helst.
Ska sommarjobba på delsjö golf klubb. De ska faktiskt bli kul även om jag måste gå upp 4 på morgonen. får ju ändå pengar sen ;) Sen i juli ska man upp till stockholm då med mamma. ska bli kul kommer träffa Matilda och Sophie. Sen ska man ju så klart vara med  MARIA<3 det är ju bara ett måste på sommarlovet ;)

RSS 2.0