Helloween

Har varit lite dålig på att uppdatera men om saningen ska fram har jag barainte orkad med de nu. har4 varit ganska mycket runt omkring.

Men nu är de lov och de ska bli hur gött som helst!! behöver verkligen det.Är fan trött hela tiden.

igår var jag hos Emma W på helloween fest skitkul träffa många roliga människor Dilan bland annat en jätterolig tjej. hon kände tydligen min kompis Matilda med.där ser man hur liten världen är. och en killa lilja HAHAH riktigt go kille galen men härlig ett citat från honom igår "min snobb är arisk" HAHAHAHAH var mycket roligare där.

Idag kanske man ska träffa Therese,matilda hennes kille och en släkting till Matila från sthlm.

Ha de gött alla och ha ett grymt lov!!

Ny mobil

sitter hemma hos min bror och nu har man äntligen köpt en ny mobil! det blev en LG GD510 Pop skitsnygg lila är den. De ända som är lite jobbigt är när jag måste hämta den måste åka ända till hede för att hämta den bara för man kunde inte köpa med presentkort på nätet.

Min bror har köpt något som heter move till ps3 de är typ som wiee, tycket han var lite omogen som köpte de jag menar han är 31år! men iaf de var faktiskt jättekul HAHAh har hur ont i min axel nu efter vi spela glatiator. Nu ska jag hem till min andra bror. Han blir lite sur om jag inte kommer upp till honom när jag är i rannebergen.
Ha de gött så länge!

17år!!!

Då blev man 17 idag yay! och Maria,Therese och Matilda var här jättekul att de kunde komma! vi åt kladdkaka och hade mysigt. Nu väntar man bara på att få fylla 18 för då jävlar,då ska de bli fest asså.
Mamma var så gullig idag hon kom in med frukost på sängen och allt, jättegulligt. Nu gör jag inte så mycket sitter ba vid datorn och lyssnar på musik och snackar med folk.

Vill ba tacka för alla gratulationer love you all!<3

Mysig dag i kalla Göteborg

Man fyller ju år imorgon,så idag träffade jag Maria inne istan gick runt och fotade lite. Maria är bara för gullig fick ett kort på henne som jag har tjatat om jag vet inte hur länge. Sen hade hon tagit en bild på oss med en låt text, för gulligt asså. Blev jätteglad för de. Så nu sitter den uppe på min rumsdörr. TACK MARIA!<33
Och imorgon kommer hon hit med och Matilda och therese så ska vi äta kladdkaka och bara ha de gött

Tack Maria för en jättemysig dag riktigt kul även fast de var hur kallt som helst hehe.släktkalas

1300 på elgiganten inte en dålig present de :D Har haft släktkalas här nu, vi hade de idag p.g.a att ingen kunde när jag verkligen fyller år på söndag. Var redan inne och kolla på en mobil och de var en LG som jag fastna för skitsnygg LG GD510 Pop heter den

Men sen så vill jag ju med ha en kamera så vet inte vad de blir har lite svårt att bestämma mig om vad jag ska köpa. Men vi får se vad det blir :)

Myskväll

Sitter och väntar på att olivia ska ringa så man kan åka in till stan och träffa henne. Vi kommer nog få hänga där ett tag eftersom vi ska vara hos lisa sju. Men de kommer bli nice ändå:) Lisa fyller nämligen år på Söndag och hon ska ha tjejkväll idag mysigt:) där ska de allt ätas massa ben&jerrys NOM NOM NOM! Men ett tips från Maria så ska jag inte köpa vanilla toffee crunch så de blir kanske klassiken half baked. Eller ska man våga smaka på en annan? får se hur man gör.

Kollage av minnen

I fredags kväll hade jag tråkigt så jag gjorde ett kollage men massa bilder från när jag var liten, det var jättekul att gå igenom alla bilder. Men vissa bilder man såg så ville man ju bara börja gråta vad tänkte man liksom när de gäller kläder hemskt asså. Många minnen som kommer tillbaka när man ser alla bilder. Som när vi bodde på veronikan 7 även fast jag var väldigt liten när jag bodde där så kommer jag ihåg väldigt mycket från den lägenheten. Som när man fastnar under vardagsrumms bordet eller när man skulle ha kalaspuffelådan som en maracas... ja ni vet nog hur de sluta.

Idag var Therese,Matilda och Johanna här,vi skulle kolla på den "andra systern Boleyn". Vi håller på med ett grupparbete iskolan om kungligheter i england. Vi har redan sett "the queen" som handla om Diana och elisabeth II som jag och johanna skriver om. Den andra systern Boleyn var grymt bra, men kan inte fatta att en av systrarna bara var 12 hon gifte sig de sjukt att de var så och fortfarande händer att flickor blir bort gifta så unga.


3år!!!

Skulle egentligen skrivit de här igår men de blev inte så kom hem för sent. Men ni måste veta innan itt minne är verkligen inte de bästa ja kommer inte ihåg mycket ^^. Men Maria åt andra sidan hon kommer seriöst ihåg allt, de är lite läskigt ibland hur mycket som hon kommer ihåg. Men igår då den 30 september så var de 3 årsedan som jag och Maria blev vänner, men de känns som om vi har vänner mycket längre än så. Men de var 3årsen som vi var på konfa läger och as garva åt saker som "handla på konsum" och "gud e med dig". Tider de asså önskar man kunde få den tiden tillbaka. Önskar jag kunde konfa mig igen med alla som var med i våran grupp. Fast kanske då slippa vara med frukostgrupen sista lägret hehe.

Tack för de tre åren och jag hoppas på flera roliga år med dig Maria. älskar dig<33


RSS 2.0