Äntligen hemma!

Intressant och spännande dag idag! Träffade Maria som jag inte träffat på en vecka,vet inte hur klara mig! Hon har varit i Italien och verkligen levt livet. Var så sjuktspännd på att få höra allt som hon varit med om. De var inte lite heller! Klart att man blir avis och inte så lite heller när hon berättar allt men jag är glad för hennes skull att hon fick uppleva detta,verkligen a chans of a life time.PPPPARTY EVERY DAY!
HAHA var så kul att se när man snacka med henne att hon var lite frånvarande hur trött som helst var. Men jag är glad att ha henne tillbaka igen. Fast hon kom ju inte hem till de bästa vädret här -.- 28 grader där och 15 här.

Du måste veta Maria du var saknad denna veckan<33

Energiiii

Dancehall idag då och har inte dansat på två veckor för mamma har fyllt år och så var de inget förra veckan. så nu dansa vi idag och imorgon awesome! de är svårt som fan och de som fattas för mig är just energiiii. I huvet dansar jag som fan men de uttre stämmer inte med de i mitt huvud^^. Men nu ska man sova så man är på top imorgon Natti alla<3

vad gör vi...?


All kärlek är bra kärlek!

Nu så här nära valet så kryllar de av partier i skolan i entrén är miljöpartiet och där hitta jag en pinn med texten "all kärlek är bra kärlek" de låter väldigt bra ^^. och på andra våningen är vänsterpartiet och på tredje moderaterna. När de gäller valet och politik har jag inte den blekaste vart jag står de är så sjukt svårt. Men jag känner att jag måste hitta ganska snart vart jag stor för jag kommer ju att få rösta nästa val. jag försöker lyssna så mycket som möjligt på alla i klassen och alla har ju bra argument om de parti som de håller på. Man kan ju säga att majoritet i min klass och moderater och de är lite chockerande trodde verkligen inte de. De lilla som jag vet om några partier så känner jag mig mer åt vänster än åt höger.De lutar åt att jag kommer rösta på vänstern i skolvalet men jag är verkligen inte säker.

Annars i skolan så var de hyfsat bra börja 11:55 och sluta 14:25 vilket är en väldigt bra fredag,hade svenska och psykologi. Psykologi är så intressant! Efter skolan träffade jag the one and only Maria Koho hon följde med mig och låna en bok om Diana som jag måste läsa nu i engelskan. Sen efter de gick vi åt m.m. Sen så fick jag äntligen köpt mitt foto album. Och hitta en jättesnygg halsduk. är väldigt nöjd med den :D.


Min sommar 2010

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? Ja men de klart.
Dog någon som stod dig nära? Nej.
Vilka länder besökte du? inga
Är det något du saknar i sommaren 2010 som du vill ha sommaren 2011? Sol hela sommaren kanske?
Vilket datum från sommaren 2010 kommer du alltid att minnas? De finns nog inget.
Största misstaget? -
Har du varit sjuk eller skadat dig? Tror jag klara mig.
Bästa köpet? hm...Har nog inte köpt något riktigt speciellt.
Vad spenderade du mest pengar på? de är nog kläder ändå
Gjorde någonting dig riktigt glad? Många men framför allt Maria.
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om sommaren 2010? young dad och  hurricane
Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? Gladare.
Vad önskar du att du gjort mer? vågat mer.
Vad önskar du att du gjorde mindre?
Hur tillbringade du midsommarafton? Med familjen.
Blev du kär i sommar? nepp
Hur många förhållanden? 0.
Favoritprogram på tv? How I Met Your Mother och OTH
Bästa boken du läste i sommar? läste ingen :O
Störst musikaliska upptäcken? Hoffmaestro (var inte jag om upptäkte dem de var maria)
Något du önskade och fick? mer pengar så man kan köpa mer kläder^^
Vad gjorde du första dagen på sommarlovet? inget speciellt
Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? en hel del
Hur skulle du beskriva din klädstil sommaren 2010? vanlig inte speciell alls
Vad fick dig att må bra? familj och vänner
Vem saknade du? ingen speciell
De bästa nya människorna du träffade? Alla var härliga
Sommarens sötaste? -S...
Sommarens hetaste?
Sommarens besvikelse? Vädret.
Sommarens bästa? veckan innan jag börja
Sommarens snällaste? en hel del


Jag älskar Göteborg!!

Jag har ju alltid varit stolt av att vara göteborgare men efter igår har de stärkts till tusen! De bilder som Maria tog var underbara speciellt när vi är uppe vid masthuggskyrkan, jag ville bara skrika ut JAG ÄLSKAR GÖTEORG!!
De var verkligen en helt grym dag. Med massa snygga kort.
Dancehall

Nu är de bara ungefär tre timmar kvar sen så börjar jag dansa dancehall med min lillasyster de kommer bli awesome! Fast lite nervös är man ju så klart. Har lyssnat på hur många dancehall låtarn nu så man har lite koll i alla fall när man börjar^^


Denna låten är ju ganska gammal med den är så skön att dansa till^^

dancehall

Nu är de ungefär tre timmar kvar sen börjar jag och min lillasyster dansa dancehall. De kommer bli awesome! fast lite nervös är man ju ändå. Men de kommer säkert bli skitkul och dansarna där...WOW en lärare som vi såg sist vi var där HEEEEY säger jag bara hihi. Nu har jag försökt att hitta ganska mycket dancehall låter och bli van att lyssna på dem och de flesta låtar är ju bra ändå.

Denna är ju ganska gammal med den är så skön att dansa till ^^


Jag blir så dum av dig...


RSS 2.0