MJ

I Like The Feelin' You're
Givin' Me
Just Hold Me Baby And I'm
In Ecstasy

Just har de blivit väldigt mycket MJ för mig och detta är ju en av de bästa låtarna enligt mig :D


De la ena gôtt att vara göteborgare!


Vågorna gungar mig

Idag åkte Maria i från mig och kommer nu vara i spanien i vecka och bara ha de så jävla gött!! nej nej men klart man inte är avis på henne... Men de gött att de iaf är fint väder här nu! de är så sjukt härligt :D Men jag kommer ju sakna Maria nu när hon är borta en hel vecka :O hon sa att hon skulle hära av sig någon dag så de bra. Idag i detta härliga väder var man ute och gick i stan med Christian, vi gick ner till röda sten. Sen gick vi förbi ett berg som vi skulle upp på, och utsikten där ifrån var så himla fin. Älskar verkligen göteborg!!<3 Efter de så träffade vi några av hans kompisar och spelade lite fotboll på heden hahha och de gick la sådär man är så jäkla bra på fotboll med (Y)

Maria Koho 18 år!!!!

Idag fyller denna underbara tjej 18 år!!! Och detta kommer att firas riktigt ordentligt, denna dagen kommer bli hur bra som helst är helt taggad nu!!

Kan inte fatta att du är 18 år, de var liksom inte länge sen vi var 14 och sprang runt i kyrkan och de roligaste vi visste var Björn Gustafsson och "handla på konsum" HAHAH. Tiden går allt för fort. Men de bästa minnena har jag med dig, puss på dig!! och vi ses snart <3 <3 <3


Bild tagen från hennes egna blogg (http://fotokusera.blogg.se/)

Vilken underbar dag de e!

Underbar dag idag verkligen!! Tränade försy på morgonen med Maria på friskis och svetis och de var gött att få träna men deras gym :O sämsta jag varit med om! De hade verkligen inget att träna med typ. Blev riktigt besviken på de. Sen efter de chillade jag och Maria i solan hur gött som helst :D och man blev faktiskt solbränd ^^ efter de skulle jag på interjuv på sommarkyrkan, och de gick också väldigt bra. Asså just nu känns de verkligen som om att inget kan gå fel :D:D En riktigt bra start på våren/sommaren!

Hoppas ni alla har haft de gött denna härliga dag! puss på er alla underbara människor där ute :D

Life is goooooooooooooood! :D

Har inte jättemycket att skriva mer än att... Livet liker just nu och jag mår otroligt bra, just nu ser de ut som att inget kan gå fel!!! :D :D <333 puss på er alla underbara människor!! :D

Jag kommer, jag kommer jag tror jag e kär


Allsvenskan

Äntligen börjar de igen, allsvenskan är här igen hur jävlagött som helst!! Så idag ska man till ullevi och se IFKs första hemma match är så grymt taggad. Kommer dock inte få stå i klacken för jag går med min bror och han vill inte stå där, hur man nu inten kan vilja göra de?!

Men nu innan ska man försöka plugga lite hur bra de nu kommer gå för man hamnar ju alltid här vid datorn...


En ängels tålamod!!!!

Idag har man då varit i stan med Maria, vi skulle fotografera med de blev inte så mycket av de. Dels för vädret och dels för att man själv kunde inte vara seriös haha. VI var i nordstab lite först och kolla runt, såg där sen att några IFK spelare var där och skrev autografer ( Tobias Sanna och Sebastian Eriksson). Så fick deras sen köpte man två IFK tröjor. Efter de satt vi i slottskogen och bara snacka hur kul som helt. Man hade ju en del att prata om hahah ;)

RSS 2.0