Sista året

Wow nu var det verkligen längesen som jag skrev här på bloggen, nu får det allt bli ändring på det!
Nu är ju verkligen sommaren slut, det märkte man idag när man var ute fy f*n vad kallt det var när jag skulle åka hem vid sju tiden :O stod verkligen och skaka på busshållplatsen. Men det är ändå gött att skolan har börjar igen och allt är som vanligt nästan i alla fall.
Börjar trean i år då och det har jag verkligen sett fram imot det kan dom som jag känner verkligen intyga, har redan börjat räkna ner till studenten. Men nu är det ju de jobbiga att komma på vad man ska göra för projekt arbete och jag får bara ångest när jag tänker på det vet inte vad jag ska göra förnågot. Jag funderar på att jobba med något som har med polisen att göra eftersom jag själv vill bli polis när jag slutar skolan, så då hade jag tänkt att kanske interjuva poliser och liksom se skillnaden från poliser nu och förr. Jag hade också tänkt att se om det går att praktisera hos polisen och sen föra en logbok och ha det som mitt projekt arbete med. tycker det låter som en bra idé var en kompis som tipsa mig om att praktisera hos polisen. Men som sagt vet verkligen inte. Är det någon som har ett tips på vad jag skulle kunna göra får nu hemskt gärna skriva det.
Idag var ju andra dagen för mig i skolan och jag måste säga att jag har ett ganska chill schema nu för höstterminen slutar tidigt varje dag förutom fredags om jag slutar 17:00 -.- det suger ju lite. Men ett ämne som jag ser fram emot är faktiskt historia tro de eller ej för vi har ganska intressanta ämnen där som vi kommer ta upp.
Efter skolan idag var jag i stan lite med Therese och Matilda och kolla lite kläder, sen kom älsklingen in till stan och vi gick runt lite där, sen träffa vi Maria som jag inte träffat på en månad, sjukt långtid alltså :O trodde inte de var så långtid.

En dag i göteborg

I lördags var jag och Maria ute och fotade eller a Maria fotade och jag stod som modell ^^ det var en riktigt härliga dag och jag blev väldigt nöjd med bilderna, vi var fotade ute på röda sten även om det blåste mycket där var det en väldigt fin plats att fota på tycker jag. Det är så fint där ute och man inte hjälpa än att bli kär i göteborg på nytt. Så himla vackert är det!

RSS 2.0