I guess you were lost when I met you

Jag må blir mobbad och rankad som en tönt nu när jag skriver detta,men jag väljer att skriva detta ändå. Ska inte skämmas.

Enda sen jag var 4år har jag lyssnat på Backstreet boys och vet vad ni tänker . Jag var verkligen helt galen i dom då,de var de ända som jag lyssna på typ när jag var mindre. Jag dansa runt i lägenheten till låtarna som "we got it going on","as long as you love me" eller "I want it that way" Dansat för mamma X antal gånger...fatta inte hur hon orkade se på alla danser jag skulle vissa henne hela tiden haha.  Mamma har nästan blivit tvingad att kunna alla låtar eftersom de var de ända som spelades hemma.

Sen 99 var ju de som en dröm som kom i uppfyllelse när hon hade köpt biljetter till deras konsert den 5 Augsti. Sen efter de så jag fortsatt lyssna på dom men de blev ju lite mindre för varje år.

Men nu igen har jag en av dom perioderna där jag nästan bara lyssnar på dom och kollar klipp med dom. Så nu är mamma lite trött på mig...xD

De fick mig att tänka på att jag måste ner i källaren och leta reda på min Backstreet boys tröja, vill hänga upp den på vägen^^

Här är den BSB musikvideo som jag tycker e bäst. Den är ifrån deras turné 99 som jag var och såg^^Kommentarer
Postat av: mk'

De är mer nostalgi för mig, men ändå bra :D hehe THE CALL! (L)

2011-01-14 @ 21:03:52
URL: http://kapiteltretton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0