Olycksfågel

Vad är de med mig och alltid skada mig på idrotts lektionen!? springer jag inte in i en vägg så får jag massa bollar på mig hahah alltid något. Och idag när vi spelade basket så skulle jag blocka jonte när han gjorde en layup men han inte riktigt fram så när han kommer ner igen får jag armbågen rakt på örat hahah de är så typiskt mig! så kommer säkert få ett märke men men vad gör man.

När jag kommer ifrån datorn ska jag försöka att plugga lite historia har nämligen prov på fredag så for hoppas att de kommer gå bra! måste de verkligen göra har inte gått så bra på de senaste proven :/ Men just nu är de lite svårt att komma från datorn, hahah fastnar alltid här.

Back on track!

Oj nu var de ett tag sen man blogga men jag har ändå inte kommit på något att skriva om såå aa. Men Men ska försöka bättra mig nu :D Idag har jag tränar på sats igen, jag körde dancearobice de var inte riktigt min stil var ju hur svårt som helst trodde aldrig de skulle vara så svår men de var det verkligen :O
sen efter de åkte jag till Twisted och dansa där. Träningsvärk imorgon är ju ett faktum och så ska man ha idrott med (Y) men go mig som idrottar mycket nu! känns hur gött som helst!

Vad kan jag mer berätta...? jo jag har äntligen fått köpt mina sandaler från HM super söta, tror jag kommer köpa ett par till de kosta ju ändå bara 99krDe andra som jag tänkte köpa är blommiga men hitta ingen bild på dom :(

Och i helgen var man hemma hos Elin där var de hur kul som helst måste göras om!! :D

Idag

Idag har varit en hyfsat bra dag, i skolan hande väl inte så mycket förutom att Johan fyller ju år idag så grattis till honom! Man slutade 16.10 efter idrott och vi spela badminton -.- de är så sjukt tråkigt!!! Efter de åkte jag och kollade på när Therese tränat simning hehe hon var så duktig ;) sen så gick hon och jag på spinning på SATS och de var sjukt kul, jag får ett sånt prova på vecka där och jag måste säga att jag gillar sats lite mer än vad jag gillade sportlife. De var ba så mycket trevligare än vad de var på sportlife.
Jag känner på mig nu att jag kommer ha världens träningsvärk imorgon men de var de lätt värt!

If you can't love me now, dont love me later.

Tänkte jag skulle skriva ett sent inlägg har ju inte blivit så många inlägg nu varit väldigt dålig på de, ska försöka bli bättre lovar! Idag hade vi då psykologi prov och de gick ju som de gick... får ba vänta och se. Sen fick jag reda på att jag kommer få vara med i dansgruppen i slaget om inner stan!! :D:D är så sjukt taggad in för det, kommer bli hur kul som helst. Sen idag hade jag dansträning och de gick faktiskt bra idag. Ska börja på en ny dans nästa vecka :). Och fick höra en skitbra låt där och så. Jag hade lagt up den men de är något fel på min dator och jag kan inte lägga upp någon video. Men den heter iaf paper loving med Chris Martin Grymt bra låt!!

Nu ska man lägga sig ska upp halv sex imorgon -.-
Godnatt!!

Psykologi prov :O:O:O

AHHHHHH pyskologi prov imorogn!! flippar har så mycket att läsa och fattar inte alls mycket av de AAHHHH blir tokig. ni som inte har psykologi ska vara glada! jag gillar de annars och detta som vi har nu är ganska intressant men så sjukt svårt att hålla reda på allt. Men får hoppas på de bästa :)

Jobb jobb och åter jobb

Jag vet verkligen inte hur många jobb jag sökt med de är en hel del asså :O sökt hur många som helst på arbetsförmedlingen, och ni har jag också sökt feriepraktik och precis nu sökte man till peace and love. På peace and love får man inte betalt tror jag, men att få vara på festivalen är betalt nog. Så jag hoppas allt går som jag vill så jag både får jobb på peace and love och ett feriejobb! :D
Usch jag blir så stressad med allt jobb sökande och pluggande, de blir liksom för mycket på samma gång. Jag räknar verkligen dagarna till påsklovet så att man kan få vila lite i alla fall.

Imorgon sak man försöka få sålt sin cykel då ska fixa i ordning den och sen lägga upp den på blocket. Men om ni vet någon som skulle vilja köpa en cykel så hör av er! :D

I like it

Idag har man då äntligen fått gjort mina flättor :D och jag blev jättenöjd! blev skitsnyggt. jag var hemma hos en jobba kompis till min mamma, var hon som gjorde de. Och så här blev de.Min 10 favorit låtar just nu

1. Love we deal with-Million styelz

2. Letting do(dutty love)- Sean Kingston

3. Me and my drum- Swingfly

4. Längesen- Petter

5. One more night- busy signal

6. Let's do it again- J boog

7. S&M- Rihanna

8. Bend over- RDX

9.Turntabels- Ciara feat Chris brown

10. ATlines- Outkast

Im so excited

Måste faktiskt säga att jag är ganska stolt över mig själv som gick på den dansuttagningen idag i skolan trodde aldrig att jag skulle våga att göra de:O Men jag får tacka Therese och Matilda som verkligen tjöta på mig och fick mig att gå ditt. Var sjukt nervös jag hörde själv hur jag skaka på rösten haha. Men jag är glad att jag gjorde det och tror de gick bra :) får hoppas man kommer med. Sen ska man iväg och dansa mer ikväll härligt härligt! Puss på er alla :D


Dans på hög nivå

Idag har man då äntligen fått prova på zumba och de var la sådär kul trodde de skulle vara mycket roligare än de var. Man fick ju träning och så men de är inte så kul som alla pratar om. Tycker nog att bodyjam och afropowerdance var mycket roligare. Sen var de inte heller så bra att träna idag när man inte är riktigt frisk. Känner att jag mår sämre nu.
Imorgon i skolan är de dansuttagning till slaget om inner stan, och jag tror att jag ska gå på de och försöka komma med, är sjukt nervös inför det. Men jag har sagt till mig själv att jag sak våga mer och detta blir en perfekt utmaning för mig själv :D
Önska mig lycka till^^

Söndag...

Söndag... Vad mer kan man säga? hur seg som helst inget att göra än att ba kolla på tv eller sitta framför datorn, och de blir inte bättre heller att man är förkyld. Är ju hur gött väder som helst men har inte orken att gå ut plus så är de ju inte heller så kul att gå ut själv.
Min dator har ju äntligen blivit lite snabbare så nu tar de "bara" 3 timmar att ladda ner film så jag håller på att ladda ner final destination 4 och Halloween 20 år senare. Så vad ska man göra nu då??? Tror jag ska kolla lite mer på fresh prince ha de gött alla!

Blixten

Gud vilken träningsvärk jag har efter Afropowerdancen igår. Men de är ändå härligt att ha de för de känns verkligen som att man ha åsta kommit något :) men man är ju förkyld nu med så de kanske inte var de bästa att träna var okej just när jag träna men idag kanske man ångrar sig lite, så de blir ingen bodyjam för mig idag ska bara vila. Man ska ju träna Zumba på söndag och man vill ju vara frisk till de.

Men nu till något helt annat. Tycker så jävla synd om min bror asså, i onsdags så var han med blixten (hans katt) hos veterinärn för han hade inte ätit på tre dagar och de visade sig att han hade fel på njurarna och hade fått diabetes. Fans inget som de kundde göra än att låte honom somna in. De är så hemskt Blixten har liksom funnits med än i 12 år, usch alltid tråkigt när något sånt händer. Men de nu så vet man ju att han inte lider längre och de är ju bra.

Lyckat ändå

Okej nu kan jag varva ner, är äntligen klar med min prövning i matte A och jag är ändå ganska nöjd tror de gick bra faktiskt. Men kan ju inte vara riktigt säker fören jag får tillbaka de men vi får hoppas på de bästa :D nu ska jag bara hem och SOVA är hur trött som helst fick ingen sömn i natt alls. Har typ hostat hela natten. Typiskt och jag funderade på att inte gå och träna men joo de ska jag visst göra, blir afropowerdance idag ska bli skitkul. Igår dansa jag Bodyjam hur svårt som helst med skitkul ändå de blir bodyjam imorgon igen ^^ men nu ska man dra hem åt och sova ha de gött!

RSS 2.0