Avslutnings klänning

Nu har jag äntligen hittat min kläning efter mycket letande. Var i går på ullared och tänkte att man kanske skulle kunna hitta någon fin kläning där men det gjorde jag icke, bara en massa andra saker. Men den klänningen som jag hittade fanns på HM och den kosta 249:- inte så farligt dyrt... speciellt inte när det var mamma som betala haha.


Välkommen in

I lördags var man då på Veronica Maggio som nästan alla ungdomar i göteborg var, fan vad mycket folk det var där helt sjukt! fick börja köa från dammen vid liseberg :O men det var det värt hon var grym! okej jag är kanske inte det största fanet men det var ändå värt att köa för att se henne.

På hennes nya album satan i gatan är det många bra låter men dem som jag fastnat mest för är ju då så klart "jag kommer" men även "välkommen in"Jag var där med Maria, Elin och Karin. Efter Maggio drog vi till max och åt och efter det så gick vi till spontanfesten. Jag var inte där så länge, jag drog sedan till slottis och träffa Christian och sen drog vi hem till honom :D mycket bra helg måste jag säga!

Gothia cup 2011

Fick precis reda på att man kommer vara bambatant undet gothia cup!! så jäkla kul att man fick någor sommarjobb iaf! ser verkligen fram imot det, hahah stå där och sleva upp mat till massa fotbollsspelare. Jag kommer vara den bästa bambatane ever hahahaha!!
Men ska söka de sommarjobbet som jag hade förra året med, jag jobbade på delsjö golfklubb då, hoppas man kan få jobb där igen det var verkligen roligt där.

Kulturdagar= LEDIG!!

Kultur dagar denna veckan i skolan så man är inte tvungen att vara där, så jag passar på att ta ledigt ^^ riktigt gött asså, men imorgon kommer man gå till skolan då. Är lite roliga saker som händer i skolan tex så ska de vara en ungkarlsaktion hahah de ska bli kul att se. Sist så "köpte" min kompis en date där.

Idag var jag och mamma i kungälv och på göteborgs kex där blev de allt handlat en hel del!! gaaad vad mycket vi köpte där inte bra asså. Sen köpte jag ett par chockrosa trosor såååå snygga!!


Quick

Vet att de är mycket videos som jag lägger upp nu men de bara för just nu vet jag inte vad jag ska skriva om och jag hittar massa olika saker som jag vill dela med mig! som ex dessa killar, de är verkligen helt gryma!!


Bakdag

Idag har man bakat för fullt hemma hos Therese för vi ska ha ett fik på kulturdagarna i skolan :D de var kul den första timmen att baka men man tröttnar ganska fort på att baka.
Nu diskar vi och gör de fint. sen ska jag hem och bara ta de lugnt. Kanske plugga lite men jag tror jag hoppar de idag finns ingen ork kvar ^^

RSS 2.0