Nattliv

Ligger i älsklingens säng medans han fixar lite med sin dator, lite senare idag ska vi hem till hans farmor och farfar för att äta middag det ska bli väldigt mysigt.

Jag fyllde ju 18 i måndags så i fredags var jag ute för första gången och det var vädligt trevligt, vi blev allt ett gäng som gick ut och först gick jag och älsklingen till rotary där vi åt deras tacobuffé mycket god, har ni inte varit där tycker jag verkligen att ni ska hå dit. Väl där kommer jag på att jag glömt mitt leg hemma! hurfan kan man göra? tur bara att det var hemma hos mig och inte hos Christian. När jag fick mitt leg gick vi sedan till chez och för kröka väldigt bra ställe tycker jag. Trädgårn som vi gick till sen blev jag lite besviken på var väldigt mycket jobbig folk. Men överlag var det en lyckad kväll. Igår var jag hemma hos Elin och firade hennes 18 årsdag fick väldigt god mat, de drog ut sedan men jag stannade hemma hade spenderat väldigt mycket pengar på fredag så jag hade inte råd att åka med igår med, men det kommer fler gånger. puss på er alla.

African queen

Fick höra denna idag av Elin i skolan och det var verkligen ett tag sen man lyssnade på den, riktigt skön låt är det tänker verkligen på härliga sommardagar när jag hör denna. Lyssnade sönder den sist jag var i Gambia ironiskt nog. Längtar lite tillbaka när jag hör den.
(förlåt för dålig kvalite)

Nervöst

Nervös dag imorgon, imorgon är första gången som jag ska träffa min pappa helt själv :O Det ska ju bli lite kul att få träffa honom själv och kanske äntligen få lära känna min pappa. Men samtidigt har jag en lite klump i magen. Är ju bara så himla nervös, vad ska vi liksom prata om? Aja jag får göra det bästa av det och se hur det blir imorgon, hoppas bara att kommer gå bra.

RSS 2.0