Shut up and drive

Idag hade jag min första körlektion och det gick verkligen hur bra som helst, det var riktigt kul att köra. Jag längtar verkligen till min nästa körletion som jag har på måndag. Det var ett väldigt bra slut på denna dagen för morgonen börja inte bra. Hade prövning i matte B och jag tror inte att det gick bra så det var man ju lite depp över men dagen sluta bra iallafall som är gött!

Snacka om tur!

Att jag tappar mina saker ofta det är ju ingen nyhet och att jag nästan alltid fått tillbaka det är ju bara tur. Men idag tog det nya höjder, när jag skulle hem från jobbet så glömmer jag min väska på bussen och jag kan inte ringa till västtrafik heller för att jag inte hade några pengar på mobilen. Men som tur var så var det en chafför på hållplatsen som hjälpte mig och ringde till väst trafik, jag fck tag på en som sa att min buss skulle bli en 53a så det var bara att åka till olskrockstorget och vänta.  Snacka om tur att när bussen kommer fram så ligger min väska framför föraren! blev så himla lättad. Vill tacka den människa som  gav föraren min väska och ett stort tack till den chaffören som hjälpte mig du fick verkligen lugnat ner mig och du var jättetrevlig!!

Älskar dig Christian

Hade en underbardag idag igår men älsklingen, vi laga de mat tillsammans och så var vi ute och promenerade lite var hur mysigt som helt. Vi promenerade ironiskt nog på ett ställe som de kallar för "kärleksstigen" klyschigt? nää tycker inte jag ;)
Du är underbar älskling!

Alla hjärtans dag!

Imorgon är det som sagt alla hjärtatans dag och ska då hem till älsklingen, de ska bli så mysigt imorgon. Jag håller på just nu med hans present jag hoppas han kommer tycka om den. Det är något som säger mig att han kommer bli nöjd med den men får hålla tummarna.

RSS 2.0