Ladies, if you love your man show him you the finest


Dont think to much


Ups and downs

värd skoldag idag hade en lektion, men efter skolan åkte jag, therese och matilda in till stan för therese skulle fixa en sak med sin mobil och en sak kan jag ju säga att jag tänker inte köpa en mobil på telia när jag köper mobil.
Hade min tredje körlektion idag och det gick ganska bra i alla fall, det är så himla kul att köra och jag längtar redan till nästa lektion.
I går fick jag tillbaka mitt matte prov som jag längtat efter att få tillbaka men den känslan vara inte länge... gick som sagt inte så bra och börjar bli väldigt less på det! Kan ju säga att hela den dagen inte var den bästa var liksom kaka på kaka som bara gjorde saker till de sämre och inte till det bättre. Vill ba kommer ur det och se framot istället men men bara fortsätta framåt.

Måste se!!!


mysig helg

Denna helgen har verkligen varit hur mysig som helst. i fredags var jag ute och spela de biljard med min älskling och några kompisar. Och det gick la sådär där kan man säga haha, men kul var det i alla fall. Det måste göras om! efter det så drog vi till rotary en stund och satt där och chilla sedan åkte jag och Christian hem till mig. I lördags var jag i borås och gjorde nagelförlägning blir super nöjd och det kostade bara 250kr inte så farligt tycker jag när det oftas brukar kosta 500kr och denna gången blev det inte massa glitter utan bara en vanlig fransk manikyr. har tyvärr ingen bild på det. På kvällen sedan var vi några stycken hemma hos petter och chillade var ganska mysigt där. Idag var jag och Christian nere i kungsbacka och kungsmässan där jag hitta en skjorta på bik bok jag verkligen vill ha men är inte säker om jag ska köpa den.
Imorgon ska jag övningsköra igen kl 8.45 ska bli skit skoj!! :D

RSS 2.0